13MAC (13masquerade) wrote in my_first_time,
13MAC
13masquerade
my_first_time

BEING AN EMPTY NESTER..20 NOVEMBER 2013

My first time. I find this community really interesting. Not because I want fame or popularity, or win any contest. I do not want prizes. All I want is friendship. LJ is my haven and sanctuary and my get away at the same time. Therefore, the baseness and the difficulties can be resolved with one action. I have to follow the many that are having a hard time understanding what I have to say. I have translated these words for you, not because of wanting to prove I am better, but so that our friendship as a whole will not be degraded.

I am not a politician, so let us spare the politics aside.

Let us be friends in the most wonderful manner and let us exchange our smiles and our thoughts together.

My entry for today is about being alone.




You see, I come from a big family. I have two brothers and six sisters. That makes us nine altogether including me. I have an older brother and a younger one. Yet, I am the oldest of all girls. That shows, our oldest is a boy and I am the second to the oldest. As you must know, coming from a big family is always fun. You have your laughter and dysfunction always. Dysfunction in the sense that kids will fight. No matter how close you are together, there is always misunderstanding. With this attitude of togetherness, I was always surrounded with people. Even upto the last breath of my father, I was never alone.

But kids grow up. My youngest son, (I have two boys only) Erik, left for college. I have never in my whole life prepared for this kind of loneliness. Even when I was in Australia, I was never alone. Ten years in Australia with my oldest son never made me so helpless and so wanting to be with another person. So this is what they call an "empty nest." You hang on to everything that gives you life. You hang on to everything that gives you fun. Yet, those are momentary relievers or medicines. Those are the mere band-aid to your wound. Your heart is beating fast, yet it feels dead sometimes. You long to have your children again, no matter the difficulties. And this is what I have to share. ENJOY THE MOMENTS YOU HAVE WITH YOUR KIDS, FOR WHEN THEY GROW UP, THEY WILL SURELY FLY OUT OF YOUR WINDOWS AND DOORS.

Thank you.



Мой первый раз. Я считаю, это сообщество действительно интересно. Не потому, что я хочу славы или popularity, или выиграть любой конкурс. Я не хочу призы. Все что я хочу это дружба. LJ мое убежище и святыня и мои уйти в то же время. Таким образом, подлость и трудности могут быть решены с одним действием. Я должен следить за многими, которые с трудом понимая, что я должен сказать. Я перевел эти слова для вас, а не из-за желания доказать, что я лучше, но так, чтобы наша дружба в целом при этом не ухудшается.

Я не политик, так что давайте лишних политику в сторону.

 Будем друзьями в самых Wonderful образом и давайте обмениваться наши улыбки и наши мысли together.

Мое вступление на сегодняшний день составляет около одиночества.

Видите ли, я родом из большой семьи. У меня есть два брата и шесть сестер. Это делает нас вообще девять включая меня. У меня есть старший брат и младшая. Тем не менее, я самым старым из всех девушек. Это показывает, наш старейший мальчик и я второй самой старой. Как вы должны знать, исходя из большой семье всегда весело. У вас есть свой смех и дисфункции всегда. Дисфункция в том смысле, что дети будут воевать. Независимо от того, насколько близко вы вместе, всегда есть недоразумение. С таким отношением единения, я всегда был окружен людьми. Даже до последнего передышку моего отца, я никогда не был один.

Но дети растут. Мой младший сын, (у меня есть только два мальчика) Эрик, уехал в колледж. Я никогда не за всю мою жизнь подготовлены для этого вида одиночества. Даже когда я был в Австралии, я никогда не был один. Десять лет в Австралии с моим старшим сыном никогда не сделал меня таким беспомощным и так хочет быть с другим человеком. Так это то, что они называют "пустой Nest». Держись ко всему, что дает жизнь. Держись ко всему, что дает вам удовольствие. Тем не менее, те мгновенные шнуры или лекарства. Те просто пластырем, чтобы ваши раны. Ваше сердце бьется быстрее, но он чувствует себя мертвым иногда. Вы жаждете, чтобы ваши дети снова, независимо от трудностей. И это то, что я должен делать. ENJOY мгновениях, прожитых со своими детьми, потому что когда они вырастут, они, несомненно, вылететь из окна и двери.

Спасибо.
Tags: семья
Subscribe
promo my_first_time october 11, 2015 01:33 68
Buy for 10 tokens
Я люблю свою жену. И хочу, чтобы мы в будущем могли себе позволить больше, чем сейчас. Чтобы мы жили на собственной вилле, ни в чем себе не отказывали, купались в роскоши. Для этого надо многого добиться, сделать карьеру. Я не могу вам полностью рассказать, кем я работаю в данное время, потому что…
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

  • 78 comments